Pui De Tarhon Saucy
Puiul Saucy tarhon necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,16 USD pe porție. O porție conține 505 calorii, 56G de proteine, și 17g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ciuperci, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui De Tarhon Saucy, Pui De Tarhon Saucy, și Pui De Tarhon Saucy.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform indicatiilor pachetului. Între timp, presărați puiul cu tarhon și piper de lămâie. Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, pui brun în unt pe ambele părți.
Scoateți și păstrați cald.
În aceeași tigaie, sotează ciupercile până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați 1 cană bulion și sherry, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Întoarceți puiul în tigaie; aduceți la fierbere. Se Reduce căldura; se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 7-10 minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Scoateți puiul și păstrați-l cald.
Combinați făina și bulionul rămas până se omogenizează; se amestecă în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Scurgeți tăiței; serviți cu pui și sos.