Pui De Tarhon
Puiul de tarhon este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, cățel de usturoi, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon, Pui De Tarhon, și Tarhon De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță de sare.
Combinați uleiul de măsline și restul de 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 2 lingurițe de amestec de ulei în tigaie, răspândind uniform pe fundul tigaiei cu o spatulă largă.
Adăugați pui; gatiti 2 minute.
Stropiți puiul cu 2 lingurițe amestec de ulei. Întoarceți puiul; gatiti 2 minute.
Stropiți amestecul de ulei rămas peste pui; reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când ați terminat.
Transferați puiul într-un platou de servire.
Se toarnă picături de tigaie peste pui; serviți imediat.