Pui De Susan-Portocaliu
Puiul de susan-portocaliu este un fără gluten felul principal. O porție conține 269 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frișcă, jumătăți de piept de pui, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pui Portocaliu De Susan, Pui De Susan-Portocaliu, și Miere De Pui De Susan Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați semințele de susan, coaja, 1/8 linguriță sare și piper într-un robot de bucătărie; procesați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul uniform cu 1/8 linguriță de sare.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când untul se topește.
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați amestecul de susan măcinat în tigaie, amestecând cu un tel.
Adăugați bulion, și se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Gatiti amestecul de bulion pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 3 minute).
Adăugați suc de portocale și smântână; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.