Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de susan cu sos picant. Această rețetă face 5 porții cu 2018 calorii, 53G de proteine, și 135g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.17 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de ghimbir, ulei de măsline, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 36 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Pui de susan cu sos picant, Degetele de pui de susan cu sos picant de portocale, și Sos de scufundare Asiatic dulce și picant cu pâine plată de susan-Scallion și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați ceapa, usturoiul și ghimbirul și pulsul pentru a coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Carne Măcinată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se pune într-un bol și se combină cu sucul de lămâie, uleiul de măsline, sosul de soia, romul, ardeiul roșu zdrobit, zahărul și sarea. Agitați sau amestecați bine înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Zahăr Roșu Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Tăiați pieptul de pui în fâșii de 2 inci. Puneți în pungă de plastic sau cadă cu marinată. Marinați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Combinați semințele de susan cu făina. Dragă fâșii de pui marinate în amestecul de făină-susan. Într-o tigaie, încălziți suficient ulei de canola pentru a acoperi ușor fundul tigaiei până la cald, dar nu fumați. Gatiti fasii de pui, pe ambele parti pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
5 Uncii De Ceață Tocată
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați într-o tigaie de prăjire superficială și terminați la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Aruncați taiteii de susan cu niște vinetă de soia-ghimbir și niște verdeață proaspătă de mesclun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Verzii
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5 Uncii De Ceață Tocată
2
Așezați salata de tăiței pe o farfurie și acoperiți cu puiul de susan gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rețetă De Pizzocheri
5 Uncii De Ceață Tocată
3
Stropiți niște sos picant de caise peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Garnisiți cu ghimbir murat și o parte din sosul de scufundare de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat
Sos De Scufundare
Brânză Tallegio, Tocată
5
Gatiti pastele de par inger in apa clocotita, sarata timp de 2 minute sau pana cand al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr înger
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scurgeți și clătiți cu apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Adăugați uleiurile de coriandru, scallions, măsline și susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
5 Uncii De Ceață Tocată
Aluat De Pâine De Porumb
8
Combinați bine.
9
Combinați toate ingredientele, cu excepția apei, într-un blender. Se amestecă timp de 30 de secunde. Apoi adăugați apa și amestecați încă 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Puneți toate ingredientele într-o cratiță și încălziți până când glazura se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Bateti pana se omogenizeaza si serviti la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Adăugați apă dacă devine prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm