Pui de susan cu baie de soia

Puiul de susan cu baie de soia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 502 calorii, 59G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, suc de lămâie, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pui De Susan La Cuptor Cu Baie De Soia, Frigarui de pui de susan cu sos Sriracha - soia, și Kebaburi De Pui Cu Soia Cu Presărat Cu Susan-Citrice.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Se amestecă pesmetul, semințele de susan, cinci condimente și puțin condimente pe o farfurie. Se usucă puiul, se înmoaie în ou, apoi se rulează în amestecul de pesmet. Aranjați pe tava de copt, apoi coaceți timp de 25-30 de minute până când sunt crocante și fierte.
Când puiul este aproape gata, fierbeți broccoli în apă sărată câteva minute până se înmoaie.
Amestecați sosul de soia cu sucurile de citrice și zahărul pentru a face un sos de scufundare.
Serviți puiul crocant cu broccoli și mici feluri de mâncare din sos pentru scufundare, plus pene de var pentru stoarcere.