Pui De Salsa Verde
Puiul de Salsa verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $2.04 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de ardei gras tricolor prechopped, tomatillos, lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas de pui cu Salsa verde, Pui, Salsan verde și Nopale, și Taquitos De Pui Cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja din var și stoarceți sucul pentru a măsura 1/8 linguriță și, respectiv, 1 lingură.
Puneți coaja și sucul într-un castron mediu.
Tăiați tomatillos în jumătate.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați jumătăți de tomatillo, cu pielea în jos; gatiti 4 minute sau pana se carbonizeaza usor pe margini. Întoarceți tomatillos și treceți într-o parte a tigaiei; adăugați ardei gras pe cealaltă parte. Gatiti 2 minute sau pana cand ardeiul gras este usor carbonizat, amestecand ocazional (nu amestecati tomatillos).
Scoateți tigaia de pe foc; scoateți tomatillos din tigaie și tocați grosier.
Adăugați tomatillo, ardei gras și coriandru la amestecul de suc de lămâie; aruncați bine.
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 6 minute pe fiecare parte sau până la făcut. Spoon tomatillo salsa peste pui.
Se servește cu: porumb de chimen