Pui De Salsa De Afine

Pui De Salsa De Afine
Puiul de salsa de afine este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. O porție conține 433 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, chimen măcinat, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pui la grătar cu Salsa de afine, Salsa De Afine, și Salsa De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati puiul în ulei până se rumeneste pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mic, combinați salsa, afine, apă, miere, usturoi, scorțișoară și chimen; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă peste pui. Se acoperă și se gătește la foc mediu-mic timp de 10-15 minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Se servește cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
5
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Domaine Carneros Brut rosul Cuvee de la Pompadour. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour
Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour
Domaine Carneros Brut Ros aproximativ Cuv de la Pompadour, celebrează viața și vremurile doamnei de Pompadour (Marea curtezană și amantă a lui Ludovic al XV–lea) căreia i se atribuie introducerea șampaniei în curte și a fost un influent producător de gusturi în materie de artă, arhitectură și filozofie-renumită pentru comentariul ei, "șampania este singurul vin pe care o femeie îl poate bea și rămâne frumos."Domaine Carneros Brut Ros" este un vin de mare echilibru, subliniind caracteristicile fructate și florale într-o măsură mai mare decât cea evidentă în "brut" sau "le R". Este realizat strict cu atenție artizanală la calitate, cu aprovizionare exclusiv din Carneros și utilizarea metodelor de producție Champenoise onorate în timp. Un amestec de 58% Pinot Noir, 42% Chardonnay, Brut rosul este menit să fie savurat la o vârstă destul de fragedă, când caracterul fructat este încă predominant, dar există suficientă vârstă pentru a face vinul rotund și echilibrat.Aroma vinului are note de căpșuni sălbatice și trandafiri cu note de piersică deși de culoare roz pal, Brut Rosul nu este mai dulce decât celelalte vinuri ale noastre. Este un adevărat Brut.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista