Pui De Salsa Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Pui De Salsa Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Rețeta de pui Salsa cu conținut scăzut de grăsimi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 122 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de salsa, parmezan, jupuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap Gras Din Făină De Nucă De Cocos, și Pachete De Folie De Pui Salsa-Low Carb, Keto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați puiul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Spoon salsa uniform peste pui; top cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pui întregPui întreg
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presară cu brânză. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până când puiul este terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se servește cu orez fiert fierbinte sau cartofi copți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
CartofiCartofi

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu spumantul Rosa și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Sparkling ros_doctom. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Markus Huber Trandafir Spumant
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista