Pui De Salsa Cu Aragaz Lent

Slow-aragaz Salsa de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 467 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei vegetal, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Pui De Salsa Cu Aragaz Lent, și Pui De Salsa Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei aproximativ 4 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
În aragazul lent de 3 1/2 până la 5 litri, amestecați salsa, fasolea și porumbul. Sus cu pui.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 până la 9 ore sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul părții mai groase (180 buc.f).
Presărați coapsele de pui și amestecul de legume cu coriandru.