Pui de roșii și crispy crumb
Puiul cu roșii și crispy crumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 228 calorii, 29G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cățel de usturoi, pâine integrală, roșii pur și fasole verde. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Busuioc De Roșii Pui Crocant La Cuptor, Cotlete crocante de pui cu Panzanella de roșii Cherry, și Cotlete crocante de pui cu Panzanella de roșii Cherry.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Împărțiți pieptul de pui aproape în jumătate și deschideți-l ca o carte.
Așezați într-o formă de prăjire antiaderentă. Bateți pâinea în firimituri într-un robot de bucătărie, apoi amestecați cu ierburile.
Se amestecă roșiile cu usturoiul, oțetul și roșiile pure.
Se întinde sosul peste pui, se presară cu firimiturile, apoi se coace 20-25 de minute până când puiul este fraged.
În timp ce puiul se gătește, fierbeți fasolea congelată timp de 3-5 minute până se înmoaie.
Serviți puiul, presărat cu pătrunjel, pe un pat de fasole.