Pui De Roșii Uscate La Soare
Puiul de roșii uscat la soare este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 214 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de vinetă de roșii solare, frunze de busuioc, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile din tigaie.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 2 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Se toarnă pansament peste pui; se presara cu busuioc. Gatiti la foc mic 4-5 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F).
Transferați puiul în platou, rezervând amestecul de pansament în tigaie; acoperiți puiul pentru a se încălzi.
Adăugați roșiile în tigaie; se amestecă. Gatiti la foc mediu - mare 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se amestecă slănina; lingură peste pui. Sus cu brânză.