Pui De Roșii-Busuioc La Grătar
Puiul de roșii-busuioc la grătar este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 146 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, jupuit, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Pui De Busuioc Cu Roșii La Grătar, Pizza Bruschetta cu busuioc de pui și roșii la grătar, și Salată caldă de busuioc de roșii cu boabe de grâu cu pui la grătar.
Instrucțiuni
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar.
Combinați primele 6 ingrediente în vasul procesorului. Procesați până la neted. Puneți deoparte 1/4 cană amestec de roșii.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Se toarnă amestecul de roșii rămas peste pui. Sigiliu sac; rândul său, sac pentru a acoperi pui. Marinați la frigider 8 ore.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Înveliți jumătățile de roșii cu spray de gătit.
Puneți jumătățile de pui și roșii pe raft; grătar, acoperit, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata și roșia este gătită, dar încă ușor fermă.
Așezați puiul pe 4 farfurii individuale de servire; acoperiți fiecare jumătate de piept de pui cu 1 lingură de amestec de roșii rezervat. Aranjați 2 jumătăți de roșii la grătar pe fiecare farfurie cu pui.