Pui De Rozmarin Picant
Puiul de rozmarin picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 421 calorii, 49G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.43 pe portie. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bere din făină de porumb rozmarin pește bătut cu remoulade de iaurt picant, Pui Picant, și Salată De Pui Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați sânii de pui într-un vas de copt de 9x13 inci. Puneți mai multe felii de ceapă deasupra.
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați ketchup, oțet, unt, usturoi, rozmarin, sare și muștar. Se aduce la fierbere, apoi se toarnă sosul peste pui.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 de minute. Întoarceți pieptul de pui și continuați să coaceți până când ați terminat, aproximativ 20 până la 30 de minute.