Pui De Rozmarin Marinat
Puiul de rozmarin marinat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 302 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, vin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui De Rozmarin Marinat, Ton marinat de soia și rozmarin, și Marinat brânză Idiaz Ouxbal cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada: într-un robot de bucătărie amestecați pătrunjelul, cimbrul, rozmarinul, coaja de lămâie, usturoiul, piperul, uleiul și vinul. Rulați procesorul până când ingredientele sunt amestecate împreună și amestecul este neted.
Îndepărtați primele două articulații ale aripilor găinilor și fermei cu sfoară, astfel încât picioarele să fie ținute strâns de corpuri. Frecați marinada atât în interiorul cavității, cât și în exterior, asigurându-vă că obțineți puțin sub pielea sânilor.
Așezați puii într-un vas de sticlă, cu pieptul în sus și împachetați marinada rămasă deasupra sânului și în jurul picioarelor. Acoperiți vasul și marinați la frigider timp de 24 până la 36 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți puii din vasul de marinat, aruncând orice marinată rămasă.
Așezați într-un vas de copt de 9x13 inch ușor uns și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când puii nu mai sunt roz în interior și sucurile lor se limpezesc.