Pui de rozmarin la grătar cu Salsa groasă de roșii-Avocado

Pui de rozmarin la grătar cu salsa de roșii-Avocado Chunky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 206 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cotlete de pui, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa groasă de roșii și avocado, Salsa groasă de roșii și avocado, și Pește la grătar cu salsa de avocado gros.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Se presara carnea de pui cu sare și piper, și se adaugă la sac; sigiliu. Marinați în frigider 30 de minute.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 3 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.