Pui de rozmarin cu un singur fel de mâncare și fasole albă
Puiul de rozmarin cu un singur fel de mâncare și fasolea albă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 318 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Pui de rozmarin cu fasole albă, Supă De Pui De Rozmarin Cu Fasole Albă, și Pui de rozmarin toscan și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Combinați rozmarinul, sarea și piperul; presărați peste o parte a puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Pui întreg
Piper
Sare
3
Așezați puiul în tigaie, asezonat cu fața în jos; gatiti 3 minute. Reduceți căldura la mediu; întoarceți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați roșiile și fasolea; acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când puiul este gata. Se amestecă măslinele.