Pui de rozmarin cu dovlecei
Puiul de rozmarin cu dovlecei este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $67.55 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de morcovi, dovlecei, muștar din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pui proaspăt de rozmarin și dovlecei, Bastoane De Dovlecel De Rozmarin, și Dovlecel Parfumat De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Congelați-Ltrimestru de cartofi. Curățați morcovii.
Tăiați morcovii și dovleceii în bețișoare de 2 inci.
Amestecați-le într-un castron cu 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri muștar, 1 lingură rozmarin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Condimentează puiul cu 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Împărțiți totul între 4 pungi. Congelați, până când este gata de gătit, până la 3 luni. Gatiti-L
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Scoateți pungile din congelator (veți avea nevoie de 1 pungă pentru fiecare porție). Goliți conținutul pungilor într-un vas de copt. Prăjiți 25 de minute. Aruncați legumele, întoarceți puiul și continuați să prăjiți până când puiul este gătit, încă 20 până la 25 de minute. Împărțiți între plăci individuale.