Pui de pui în patiserie
Pui Herbed în patiserie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 651 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, unt, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Pui de pui în patiserie, Herbed Havarti în patiserie, și Carne de vită cu carne de vită cu foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați puiul cu sare și piper, dacă doriți. Topiți untul în tigaie.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc.
Scoateți puiul. Acoperiți și refrigerați 15 minute sau până la 24 de ore.
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei 30 de minute.
Se amestecă oul și apa. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți în pătrat de 14 inci și tăiați în pătrate de 4 (7 inci).
Întindeți aproximativ 2 linguri de brânză răspândită în centrul fiecărui pătrat.
Se presară cu 1 lingură de pătrunjel și se acoperă cu pui răcit.
Periați marginile pătratelor cu amestec de ouă. Îndoiți fiecare colț în centru deasupra marginilor de pui și sigilați.
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt.
Ungeți cu amestec de ouă.
Coaceți 25 de minute sau până la aur.