Pui de primăvară parmezan
Puiul de primăvară parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 476 de fani. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albușul de ou, mazărea, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este uimitor. Pui milanez cu verdeață de primăvară și parmezan rumenit-unt Orzo, Salată de legume de primăvară cu fasole albă și parmezan, și Salată de Tilapia Caesar cu crustă de parmezan pentru primăvară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu și tapetați tigaia cu folie. Bateți albușul pe o farfurie cu puțină sare și piper. Puneți parmezanul pe o altă farfurie. Înmuiați puiul mai întâi în albuș de ou, apoi în brânză. Grătiți puiul acoperit timp de 10-12 minute, întorcându-l o dată până se rumeneste și crocant.
Între timp, fierbeți cartofii timp de 10 minute, adăugând mazărea pentru ultimele 3 minute, apoi scurgeți. Aruncați legumele cu frunzele de spanac, oțetul, uleiul și condimentele după gust. Împărțiți între patru farfurii calde, apoi serviți cu puiul.