Rețeta de pui de Pizza cu aragaz lent ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 10 minute. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 384 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de brânză mozzarella, ceapă, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Carte De Bucate Giveaway}, Slow Cooker Pizza Dip, și Slow-Aragaz Pizza Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare și piper. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți puiul. Se acoperă cu ceapă și ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Gras
Pui întreg
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Adăugați sos de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 4-6 ore.
4
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
5
Așezați pastele pe platou. Se acoperă cu pui și sos.