Pui de picior albastru prăjit cu păstârnac glazurat și morcovi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puii de picior albastru prăjit cu păstârnac glazurat și morcovi. O porție conține 1568 calorii, 108g de proteine, și 116g de grăsime. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcovi, pui de picior, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Păstârnac și morcovi glazurați, Păstârnac Și Morcovi Glazurați Cu Arțar, și Păstârnac Glazurat Și Morcovi Cu Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o tigaie mică, gătiți untul la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Se toarnă untul brun într-un castron.
Condimentează puii cu sare și piper. Într-o tigaie mare, rezistentă la flacără, încălziți uleiul de struguri.
Adăugați puii și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc ușor peste tot, aproximativ 7 minute. Întoarceți pieptul găinilor în sus și împrăștiați usturoiul și cimbrul de jur împrejur.
Stropiți 2 linguri de unt brun peste sâni. Prăjiți puii timp de aproximativ 1 oră și 10 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus într-o coapsă interioară înregistrează 16
Lăsați puii să se odihnească timp de 10 minute.
Turnați picăturile de tigaie într-un castron și îndepărtați grăsimea. Aruncați usturoiul și cimbru.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale și oțetul și fierbeți la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 7 minute.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți restul de 6 linguri de unt brun.
Adăugați morcovii, păstârnacul și ridichile și gătiți la foc moderat, amestecând până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Adăugați glazura portocalie și picăturile de pui și gătiți, amestecând, până când legumele sunt glazurate, 1 minut; condimentează cu sare și piper.
Se transferă în farfurii și se servește cu legumele.