Pui De Paște Cupcakes
Easter Chicks Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 24 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 251 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de copt de ciocolată acoperite cu bomboane maro, gumdrops portocalii, glazură bogată și cremoasă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este perfect pentru Paște. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Iepurași de Paște ' n ' pui, Pui De Paște Cu Unt De Arahide, și Cupcakes De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Puneți nuca de cocos într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Adăugați aproximativ 8 picături de culoare galbenă a alimentelor; sigilați punga și agitați pentru a amesteca. Frost cupcakes cu glazură. Se acoperă cu nucă de cocos galbenă. Pentru ochi, adăugați biți de coacere maro.
Tăiați gumdrops portocalii pentru a arăta ca ciocurile; așezați pe cupcakes. Depozitați ușor acoperit.