Pui de Paprika cu sos de smantana

Pui de Paprika cu sos de smantana
Paprika pui cu sos de smantana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 99 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper măcinat, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui de Paprika cu sos de smantana, Pui de Paprika cu sos de smantana, și Pui De Paprika Cu Sos De Smantana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, boia de ardei, praful de usturoi, ardeiul negru și ardeiul roșu pe farfurie. Coat pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Încălziți untul în tigaie la foc mediu. Gatiti puiul 10 minute sau pana se rumeneste. Puneți puiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați supă și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SupăSupă
4
Se încălzește la fierbere. Întoarceți puiul la tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mic 10 minute sau până când puiul este gata. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista