Pui de nucă de cocos cu o oală de Poulet peste orez cu iasomie
Puiul de nucă de cocos cu o oală de Poulet peste orezul de iasomie este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $14.71 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1111 calorii, 57G de proteine, și 63G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bok choy, ciuperci shiitake, orez de iasomie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul de iasomie, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez de iasomie de nucă de cocos perfect gătit fără aragaz, Orez De Iasomie De Nucă De Cocos Perfect Gătit Fără Aragaz, și Orez Cu Iasomie De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 450 de grade F. Puneți puiul pe blat timp de aproximativ 30 de minute pentru a scoate frigul înainte de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie din fontă de 12 inci sau mai mare sau într-un cuptor olandez de 5 litri sau mai mare. Puneți puiul în tigaie și gătiți la foc mediu până se rumenesc frumos pe părțile laterale și de jos, aproximativ 10 minute. Nu este nevoie să rumeniți blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați puiul pe o farfurie și turnați orice exces de grăsime din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Îndepărtați grăsimea din partea superioară a cutiei de lapte de cocos și adăugați grăsimea în tigaie împreună cu usturoiul, ghimbirul, bok choy, ardeiul gras, ciupercile și turmericul. Gatiti la foc mediu, amestecand des, timp de 5 pana la 8 minute, sau pana cand ardeiul gras si ciupercile sunt moi si usturoiul este parfumat. Se amestecă sosul de pește, laptele de cocos și apa. Întoarceți puiul în oală, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Sos De Pește
1 Cană De șalote, Tocate
Bok Choy
Turmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Puneți puiul în cuptor și fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute înainte de a introduce un termometru citit instantaneu în cea mai groasă parte a coapsei sau de a tăia în coapsă cu un cuțit de tăiat. Termometrul ar trebui să înregistreze 175 diametru F. Dacă folosiți un cuțit, căutați sucuri clare, nu roșii sau roz, care curg din locul în care străpungeți carnea și carne opacă, abia roz, la articulație. Dacă puiul nu este gata, gătiți timp de 5 până la 10 minute mai mult și verificați-l din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Când puiul este gata, scoateți tigaia din cuptor și lăsați puiul să se odihnească timp de 5 minute înainte de a-l sculpta. (Faceți acest lucru chiar în tigaie, dacă puteți gestiona.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă lichidul din tigaie într-un separator de grăsime. (De asemenea, puteți folosi un borcan rezistent la căldură și puteți folosi o lingură pentru a îndepărta cât mai multă grăsime posibil.)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se servește cu mult sos, mentă și coriandru și un vârf de sare fulgioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Pentru orezul de iasomie: clătiți orezul într-o strecurătoare sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De Iasomie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Scurgeți orice apă rămasă și transferați orezul într-o cratiță cu un capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Adăugați cele 3 căni de apă, puneți-le la foc mediu, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged și apa s-a evaporat, 12 până la 15 minute. Puf cu o furculiță înainte de servire.