Pui de nucă de cocos cu ananas la grătar

Puiul de nucă de cocos cu ananas la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 616 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $6.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până tequila ai putea urma acest curs principal cu Tequila-Cookie-Uri De Zahăr De Var ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ananas la grătar cu var și nucă de cocos, Pui La Grătar Cu Var De Ananas, și Pui de nucă de cocos la grătar cu orez de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună tequila, 2 linguri de suc de lămâie, zahăr brun și piper cayenne; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați pieptul de pui, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Între timp , faceți sosul amestecând împreună smântâna, laptele de cocos și 1/4 cană de suc de lămâie într-un castron.
Adăugați coriandrul și usturoiul, apoi condimentați după gust cu sare și piper; pus deoparte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Gatiti feliile de pui si ananas pe gratarul preincalzit pana cand puiul nu mai este roz in centru, iar feliile de ananas sunt frumos marcate, aproximativ 6 minute.
Serviți pieptul de pui acoperit cu o felie de ananas la grătar și o bucată de sos de smântână.