Pui De Nuc De Pere
Puiul de nucă de pere este un fel principal care servește 6. O porție conține 459 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 1,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci, pătrunjel, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de pere și nuci cu vinetă de pere, Burger Cu Pere Și Nuci, și Burger Cu Pere Și Nuci.
Instrucțiuni
Scurgeți perele, rezervând sucul într-o ceașcă de măsurare de 1 cană.
Adăugați suficientă apă pentru a măsura 3/4 cană. Puneți perele deoparte. Într-un castron mic, combinați amestecul de suc de pere, suc de mere, zahăr brun, sos de soia și praf de usturoi; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, sotati puiul în ulei timp de 4-6 minute sau până când sucurile de pui curg limpede.
Adăugați amestecul de pătrunjel și suc de pere. Acoperiți și fierbeți timp de 5-7 minute sau până când se încălzește, amestecând ocazional.
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se toarnă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă nucile și perele.
Serviți cu orez, dacă doriți.