Pui de muștar la grătar cu mămăligă proaspătă de porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de muștar la grătar cu Polentan de porumb proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 613 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.63 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 169 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare kosher grosieră, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui cu porumb proaspăt, roșii și mămăligă cremoasă, Tort de mămăligă cu mure și porumb proaspăt, și Pui la grătar cu prăjituri proaspete de porumb.
Instrucțiuni
Bateți ceapa, muștarul, sucul de lămâie și usturoiul într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind vârful degetelor și lăsând 1 parte încă atașată, slăbiți pielea de pe fiecare coapsă de pui. Ridicați clapeta pielii pe fiecare și pliați înapoi. Lingură jumătate de muștar condimentat deasupra coapselor, împărțind în mod egal; răspândit pentru a acoperi carnea. Îndoiți clapeta pielii pentru a închide condimentul și asigurați pielea cu știft metalic.
Presărați coapsele cu sare și piper pe ambele părți. Întoarceți coapsele, cu pielea în sus și întindeți condimentele de muștar rămase pe piele.
Transferați la coacere mică sheet.DO înainte: puiul poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Periați grătarul generos cu ulei de măsline pui la grătar până se rumenesc și se gătește, întorcând puiul ocazional și trecând la un loc mai rece pe grătar dacă se rumenesc prea repede, 40 până la 50 de minute.
Transferați puiul la grătar pe o altă foaie de copt; păstrați cald la cuptor în timp ce pregătiți mămăliga.
Aduceți 5 căni de apă la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mare. Treceți treptat în polenta, apoi 1 1/2 lingurițe de sare grosieră și zahăr. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când mămăliga este fragedă, groasă și cremoasă, amestecând des și ajustând căldura pentru a menține fierberea blândă, 25 până la 30 de minute.
Adăugați sâmburi de porumb și gătiți, amestecând continuu, până când porumbul este fraged, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în brânză mascarpone. Condimentează polenta după gust cu sare și piper.
Lingurați mămăliga pe fiecare din cele 6 farfurii. Se acoperă cu pui la grătar și se servește.