Pui de muștar la grătar cu mămăligă proaspătă de porumb

Pui de muștar la grătar cu mămăligă proaspătă de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de muștar la grătar cu Polentan de porumb proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 613 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.63 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 169 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare kosher grosieră, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui cu porumb proaspăt, roșii și mămăligă cremoasă, Tort de mămăligă cu mure și porumb proaspăt, și Pui la grătar cu prăjituri proaspete de porumb.

Instrucțiuni

1
Bateți ceapa, muștarul, sucul de lămâie și usturoiul într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind vârful degetelor și lăsând 1 parte încă atașată, slăbiți pielea de pe fiecare coapsă de pui. Ridicați clapeta pielii pe fiecare și pliați înapoi. Lingură jumătate de muștar condimentat deasupra coapselor, împărțind în mod egal; răspândit pentru a acoperi carnea. Îndoiți clapeta pielii pentru a închide condimentul și asigurați pielea cu știft metalic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați coapsele cu sare și piper pe ambele părți. Întoarceți coapsele, cu pielea în sus și întindeți condimentele de muștar rămase pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Transferați la coacere mică sheet.DO înainte: puiul poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Periați grătarul generos cu ulei de măsline pui la grătar până se rumenesc și se gătește, întorcând puiul ocazional și trecând la un loc mai rece pe grătar dacă se rumenesc prea repede, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați puiul la grătar pe o altă foaie de copt; păstrați cald la cuptor în timp ce pregătiți mămăliga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Aduceți 5 căni de apă la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mare. Treceți treptat în polenta, apoi 1 1/2 lingurițe de sare grosieră și zahăr. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când mămăliga este fragedă, groasă și cremoasă, amestecând des și ajustând căldura pentru a menține fierberea blândă, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați sâmburi de porumb și gătiți, amestecând continuu, până când porumbul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Se amestecă în brânză mascarpone. Condimentează polenta după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4
Lingurați mămăliga pe fiecare din cele 6 farfurii. Se acoperă cu pui la grătar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista