Pui De Migdale La Cuptor
Puiul de migdale la cuptor este un fel principal care servește 4. O porție conține 998 calorii, 42G de proteine, și 78g de grăsime. Pentru 2,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită migdale, smântână, pui broiler/friteuză și făină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 60%. Rețete similare includ Pui De Migdale La Cuptor, Piept De Pui Cu Migdale La Cuptor, și Masala de pui la cuptor cu pilaf de migdale.
Instrucțiuni
Așezați făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pui, câteva bucăți la un moment dat. Pungă de etanșare; se agită pentru a acoperi puiul. Într-un vas superficial, combinați 7 linguri de unt, sare, boia de ardei și sare de țelină.
Adăugați bucăți de pui și întoarceți-vă la strat.
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Se toarnă smântână în jurul puiului. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 45 de minute.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană sos.
Se amestecă smântâna în sos; se toarnă peste pui.
Combinați firimiturile de pâine cu untul rămas; presară peste pui.
Coaceți, neacoperit, cu 15 minute mai mult sau până când sucurile de pui curg limpede.