Pui de migdale-caise cu Pesto de mentă

Pui de migdale-caise cu Pesto de mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de migdale-caise cu Pesto de mentă. O porție conține 616 calorii, 45g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză de capră, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Pui de migdale-caise cu Pesto de mentă, Piept de pui rulat cu Pesto de migdale-mentă și dovlecei, și Miel frigărui cu Pesto de migdale-mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru A Pregăti Puiul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Tăiați o fantă într-o parte a fiecărui piept de pui pentru a crea un buzunar lung de aproximativ 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
4
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de migdale cu brânza de capră și caisele. Umpleți fiecare sân cu un sfert din amestec. Condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Pe o farfurie, combinați pesmetul și restul de 1/4 cană de migdale. Înmuiați fiecare sân în oul bătut, apoi dragați în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu. Gatiti puiul pana devine auriu, 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se transferă la cuptor; coaceți până la fiert, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Se servește fierbinte cu pesto de mentă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Pentru A Pregăti Pesto De Mentă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Într-un robot de bucătărie, combinați menta și migdalele; procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Cu motorul pornit, turnați treptat uleiul de măsline prin tubul de alimentare. Se condimentează cu sare. Păstrați la temperatura camerei până când este gata de servire. Păstrați restul de pesto într-un recipient sigilat la frigider timp de până la două săptămâni; lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
14
De-a lungul anilor, peste două duzini de cărți au fost publicate de editorii revistei.Martha Stewart este autoarea a zeci de cărți cele mai bine vândute despre gătit, divertisment, grădinărit, nunți și decorare. Ea este gazda emisiunii Martha Stewart Show, emisiunea de televiziune sindicalizată zilnică de succes.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista