Pui de migdale-caise cu Pesto de mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de migdale-caise cu Pesto de mentă. O porție conține 616 calorii, 45g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză de capră, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Pui de migdale-caise cu Pesto de mentă, Piept de pui rulat cu Pesto de migdale-mentă și dovlecei, și Miel frigărui cu Pesto de migdale-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Tăiați o fantă într-o parte a fiecărui piept de pui pentru a crea un buzunar lung de aproximativ 4 inci.
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de migdale cu brânza de capră și caisele. Umpleți fiecare sân cu un sfert din amestec. Condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Pe o farfurie, combinați pesmetul și restul de 1/4 cană de migdale. Înmuiați fiecare sân în oul bătut, apoi dragați în amestecul de pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu. Gatiti puiul pana devine auriu, 3-4 minute pe fiecare parte.
Se transferă la cuptor; coaceți până la fiert, aproximativ 15 minute.
Se servește fierbinte cu pesto de mentă pe lateral.
Pentru A Pregăti Pesto De Mentă
Într-un robot de bucătărie, combinați menta și migdalele; procesați până se toacă mărunt.
Cu motorul pornit, turnați treptat uleiul de măsline prin tubul de alimentare. Se condimentează cu sare. Păstrați la temperatura camerei până când este gata de servire. Păstrați restul de pesto într-un recipient sigilat la frigider timp de până la două săptămâni; lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De-a lungul anilor, peste două duzini de cărți au fost publicate de editorii revistei.Martha Stewart este autoarea a zeci de cărți cele mai bine vândute despre gătit, divertisment, grădinărit, nunți și decorare. Ea este gazda emisiunii Martha Stewart Show, emisiunea de televiziune sindicalizată zilnică de succes.