Pui De Miere-Var
Dacă 29 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pui de miere-var ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 20. O porție conține 56 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de piept de pui, coajă de tei, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere De Pui De Var, Miere De Pui De Var, și Miere De Pui De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă muștarul, sucul de lămâie, usturoiul, sosul de soia și coaja de tei până se omogenizează bine. Rezervați 1/2 cană din amestecul de muștar pentru a servi cu pui gătit.
Pui la grătar sau la grătar 15 minute sau până când este gătit, întorcându-se și perindând ocazional cu amestecul de muștar rămas.
Se servește cu 1/2 cană de amestec de muștar rezervat.