Pui De Miere-Muștar

Pui De Miere-Muștar
Puiul cu muștar de miere necesită aproximativ 4 ore și 13 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1106 calorii, 85g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, Buzunare de pui cu miere Dijon cu baie cremoasă de muștar cu miere, și Pui De Miere-Muștar.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună miere și muștar; pune deoparte toate, cu excepția a 1/4 cană. Slăbiți ușor pielea de pui în jurul sânului. Frecați 1/4 cană de amestec de muștar de miere uniform sub și peste piele, împingându-l în picioare și coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Presărați puiul în interior și în exterior cu sare și piper. Îndoiți aripile sub și legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un raft mic sau un inel din folie în interiorul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Adăugați apă de 1/4 inch. Capac; gatiti la inaltime pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in coapsa Inregistreaza 82°, 3 1/2 pana la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Transferați puiul, cu pieptul în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Combinați 1 Lingură. muștar de miere rezervat cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Periați amestecul peste pui și fierbeți până la pielea maro, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Lăsați să se odihnească 10 minute pe o tăietură înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Stropiți muștarul de miere rămas peste fiecare porție de carne feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 13 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista