Pui De Miere-Muștar
Puiul cu muștar de miere necesită aproximativ 4 ore și 13 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1106 calorii, 85g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, Buzunare de pui cu miere Dijon cu baie cremoasă de muștar cu miere, și Pui De Miere-Muștar.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună miere și muștar; pune deoparte toate, cu excepția a 1/4 cană. Slăbiți ușor pielea de pui în jurul sânului. Frecați 1/4 cană de amestec de muștar de miere uniform sub și peste piele, împingându-l în picioare și coapse.
Presărați puiul în interior și în exterior cu sare și piper. Îndoiți aripile sub și legați picioarele împreună.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un raft mic sau un inel din folie în interiorul aragazului lent.
Adăugați apă de 1/4 inch. Capac; gatiti la inaltime pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in coapsa Inregistreaza 82°, 3 1/2 pana la 4 ore.
Preîncălziți broilerul la mare.
Transferați puiul, cu pieptul în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Combinați 1 Lingură. muștar de miere rezervat cu ulei de măsline.
Periați amestecul peste pui și fierbeți până la pielea maro, 2 până la 3 minute.
Lăsați să se odihnească 10 minute pe o tăietură înainte de servire.
Stropiți muștarul de miere rămas peste fiecare porție de carne feliată.