Miere-muștar de pui ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 670 calorii. Pentru $2.53 pe portie, primești un fel principal care servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 154 de fani. Un amestec de apă, amidon de porumb, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Covrig de muștar cu miere salată de pui Crustată cu sos picant de muștar cu miere, Buzunare de pui cu miere Dijon cu miere cremoasă de muștar, și Pui De Miere-Muștar.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de ananas, mierea, muștarul și ghimbirul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Muștar
Ghimbir
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Combinați amidonul de porumb și apa; amestecați treptat în amestec de miere. Gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se ingroasa. Rezervați 3/4 cană pentru a servi cu pui, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Pui întreg
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Puneți puiul cu glazura rămasă. Grătar, acoperit, la foc mediu-mic timp de 30 de minute. Întoarceți puiul; periați din nou cu glazură. Grătiți, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când sucurile curg limpede.