Pui De Miere-Dijon Cu O Lovitură
Puiul de miere-Dijon cu o lovitură este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, miere, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Miere de Usturoi Aripi de pui cu o lovitură, Buzunare de pui cu miere Dijon cu baie cremoasă de muștar cu miere, și Miere-Pui Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt; se presară cu fulgi de ardei roșu.
Se amestecă mierea și muștarul într-un castron mic și se toarnă amestecul peste pui. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sucurile se limpezesc și puiul nu mai este roz în interior, aproximativ 40 de minute. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a unui sân ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).