Pui de mere de salvie cu Brie

Sage Apple pui cu Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 707 calorii, 36g de proteine, și 46G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mere gustoase, sare, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare sunt Prosciutto, sandvișuri cu ceai de mere și Brie cu unt de salvie, Pui umplut cu Brie și salvie, și burgeri de pui cu mere și brie.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați vinul roșu, uleiul de măsline, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de salvie.
Așezați puiul în pungă, sigilați și agitați pentru a acoperi.
Se pune la frigider pentru a se marina peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați puiul pe o foaie de copt. Se condimentează cu restul de salvie și sare. Aruncați marinada.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Scoateți din cuptor și acoperiți fiecare bucată de pui cu felii de măr și brânză Brie. Reveniți la cuptor și puneți-l la fiert.
Fierbeți puiul aproximativ 5 minute sau până când mărul și brânza sunt prăjite.