Pui De Mere-Afine-Salvie
Puiul de mere-afine-salvie este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 401 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, salvie măcinată, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Merișor și salvie măr maro Bettie, Paste Penne fără Gluten cu cârnați de pui, salvie și sos de cremă de mere, și Morcovi De Salvie De Afine.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în 1 cratiță de 1/2 litru, se topește jeleul și untul la foc mediu, amestecând ocazional. Se amestecă mărul, țelina și merisoarele; se ia de pe foc.
În vasul superficial, amestecați amestecul Bisquick, salvie și cimbru. Într-un alt vas superficial, puneți apă. Scufundați puiul în apă, apoi acoperiți cu amestec Bisquick. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti puiul in tigaie 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana cand acoperirea se rumeneste.
Așezați puiul într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Lingură amestec de afine peste pui.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul părții cele mai groase este tăiat (170 buc.f).