Pui de lămâie și orez cu Kale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de lămâie și orezul cu Kale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 605 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați kale cret, ulei de măsline, chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă consistentă de pui cu orez și Kale, Cel Mai Bun Pui La Grătar De Interior Cu Salată De Kale Și Orez, și Easy kale & Broccoli Slaw Rice Bowl cu un sos picant de arahide thailandez ...și Fave Five Friday: Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează puiul pe toate părțile cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când fumați ușor.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 6 minute, apoi întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți cu clești și dați deoparte.
Reduceți focul la mediu și adăugați șalotele, amestecând astfel încât să nu se ardă, până când se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați chimenul, coaja de lămâie și șofranul și amestecați până când sunt parfumate, încă 30 de secunde. Se amestecă varza, apoi se adaugă bulionul și orezul și se amestecă împreună.
Așezați puiul cu grijă deasupra și reglați focul pentru a menține un foc mic, apoi acoperiți și gătiți până când puiul și orezul sunt gata, 15 până la 20 de minute.
Se presară cu sucul de lămâie și se servește.