Pui de lămâie și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu lămâie și legumele. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 394 calorii, 40g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, bulion de pui, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept de pui cu lămâie cu legume, Piept de pui cu lămâie cu legume, și Crock Pot lămâie usturoi pui și legume.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați făina și piperul de lămâie. Aplatizați puiul la 1/2-in. grosime.
Adăugați pui, câte o bucată pe rând și agitați pentru a acoperi.
Pregătiți amestecul de sos conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă sucul de lămâie. Între timp, într-un cuptor olandez, sotati puiul în 2 linguri de unt timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Îndepărtați și păstrați cald.
Adăugați bulion în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile maro.
Adăugați morcovii și untul rămas; gătiți timp de 2 minute sau până când este crocant.
Adăugați spanac; gatiti 3-5 minute mai mult sau pana cand spanacul este ofilit.
Serviți puiul cu sos și legume.