Pui de lămâie-usturoi la cuptor cu ardei gras

Pui de lămâie-usturoi la cuptor cu ardei gras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul copt cu lămâie-usturoi cu ardei grași. Această rețetă servește 6 și costă 4,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 906 calorii, 82G de proteine, și 51G de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, fâșii de ardei gras, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste de parmezan cu usturoi cu pui și ardei copți prăjiți, Pui dulce și acru la cuptor, morcovi de ananas și ardei grași, și Carne de vită Broccoli cu ardei gras roșu și usturoi.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 4 ingrediente într-un bol mediu, amestecând cu un bici. Acoperiți și răciți 1/2 cană sauce.To pregătiți puiul, combinați restul de 1 cană de sos, ardei gras și pui într-un bol mare și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți amestecul de pui și dați-l la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Scoateți puiul din castron și aruncați sosul. Slăbiți pielea de pe jumătățile de sân și sferturile picioarelor introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Introduceți 2 felii de lămâie sub pielea slăbită a fiecărei bucăți de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați bucățile de pui, cu părțile desfăcute ale pielii în sus, pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Întindeți ardeii grași tigaie broiler în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Coaceți la 400 timp de 50 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți pielea din pui. Aranjați puiul și ardeii grași pe un platou și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Puneți 1/2 cană de sos răcit într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu 3 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se toarnă sosul cald peste puiul copt și ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista