Pui de lămâie-usturoi la cuptor cu ardei gras

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul copt cu lămâie-usturoi cu ardei grași. Această rețetă servește 6 și costă 4,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 906 calorii, 82G de proteine, și 51G de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, fâșii de ardei gras, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste de parmezan cu usturoi cu pui și ardei copți prăjiți, Pui dulce și acru la cuptor, morcovi de ananas și ardei grași, și Carne de vită Broccoli cu ardei gras roșu și usturoi.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 4 ingrediente într-un bol mediu, amestecând cu un bici. Acoperiți și răciți 1/2 cană sauce.To pregătiți puiul, combinați restul de 1 cană de sos, ardei gras și pui într-un bol mare și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți amestecul de pui și dați-l la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți puiul din castron și aruncați sosul. Slăbiți pielea de pe jumătățile de sân și sferturile picioarelor introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Introduceți 2 felii de lămâie sub pielea slăbită a fiecărei bucăți de pui.
Așezați bucățile de pui, cu părțile desfăcute ale pielii în sus, pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Întindeți ardeii grași tigaie broiler în jurul puiului.
Coaceți la 400 timp de 50 de minute sau până când puiul este gata.
Scoateți pielea din pui. Aranjați puiul și ardeii grași pe un platou și păstrați la cald.
Puneți 1/2 cană de sos răcit într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu 3 minute sau până se încălzește.
Se toarnă sosul cald peste puiul copt și ardeii grași.