Puiul de lămâie senegalez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 590 calorii, 47G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei Scotch bonnet, morcov, mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar în stil senegalez cu lămâie și ceapă, Poulet Yassa (Pui Senegalez), și Mafe Senegaleze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente; împărțiți uniform între 2 (1 galon) pungi de plastic cu fermoar grele. Împărțiți puiul uniform între pungi; sigilați pungile. Aruncați bine fiecare pungă pentru a acoperi. Refrigerați 3 ore, întorcând pungile ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
3
Scoateți puiul din pungi, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
4
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; se fierbe 6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
5
Se strecoară marinada printr-o strecurătoare peste un bol, rezervând marinada și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
6
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați marinada rezervată; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut; adăugați pui, morcov, bulion, măsline, apă, muștar și piper Scotch bonnet. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când puiul este gata. Aruncați capota Scotch.