Pui De Lămâie-Rubarbă
Puiul de lămâie-rubarbă este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 486 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătăți de piept de pui, coniac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă-Lămâie, Macarons Cu Lămâie De Rubarbă, și Briose Cu Lămâie De Rubarbă.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adauga 2 linguri de ceapa tocata si 2 cani de rubarba; saut până la moale, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și 1 linguriță de coajă de lămâie. Se condimentează cu sare și piper. Umplutură rece de rubarbă.
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mic.
Adăugați 21/2 căni de rubarbă, 1/4 cană de eșalotă și ghimbir; saut până la moale, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura la mare.
Adăugați zahăr și brandy; se fierbe 1 minut.
Adăugați bulion, anason stelat și frunze de dafin. Se fierbe la foc mic până când amestecul se reduce la 2 căni, aproximativ 1 oră. Se strecoară sosul, aruncând solidele în strecurătoare. Se amestecă 1/3 cană de umplutură de rubarbă în sos. Faceți înainte umplutura și sosul pot fi făcute cu 2 zile înainte. Acoperiți fiecare separat și răciți. Reîncălziți sosul înainte de utilizare.
Incalziti cuptorul la 425 F. folosind degetele, pielea separată de carne de piept de pui, formând buzunar.
Așezați aproximativ 2 linguri de umplutură de rubarbă în buzunar.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți 3 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi, adăugați piept de pui, cu pielea în jos, în tigaie; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 7 minute.
Transferați puiul, cu pielea în jos, în tigaia de prăjire.
Friptură de pui 10 minute; ungeti cu sucuri tigaie. Prăjiți până la fiert, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați puiul în platou, presărați cu 1 linguriță de coajă de lămâie și serviți, trecând sosul alături.