Pui De Lămâie-Rozmarin
Puiul de lămâie-rozmarin necesită în jur 4 ore și 49 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1061 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, rozmarin, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Pui Cu Lămâie De Rozmarin, Pui De Rozmarin Cu Lămâie, și Pui De Rozmarin Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți lămâia și puneți-o în interiorul cavității puiului împreună cu rozmarin, usturoi și 2 linguri. unt. Îndoiți aripile sub pui și legați picioarele împreună cu sfoară.
Se presară sare și piper.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un raft mic în interiorul aragazului lent. Gatiti la mare pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in coapsa Inregistreaza 82°, 4 pana la 4 1/2 ore.
Preîncălziți broilerul la mare. Topiți restul de 1 lingură. unt.
Transferați puiul, cu pieptul în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Periați puiul cu unt topit și fierbeți până la pielea maro, 2 până la 3 minute.
Lăsați să se odihnească 10 minute pe o tăietură înainte de a sculpta și servi.