Pui De Lămâie Prăjită

Pui De Lămâie Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu lămâie. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1240 calorii, 96G de proteine, și 91G de grăsime per portie. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cimbru, usturoi, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Pui prăjit cu lămâie și ierburi, Pui prăjit cu lămâie și ierburi, și Pui De Ierburi De Usturoi Cu Lămâie Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: sfoară de măcelar; un suport de prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Sare generos și piperează cavitatea interioară a puiului și adaugă 4 crenguțe de rozmarin, cimbru, usturoi și jumătate din lămâie. Feliați jumătatea de lămâie rămasă în felii subțiri și glisați-le sub pielea exterioară a sânilor de pui. Luați restul de 2 crengute de rozmarin și glisați-le în jos de-a lungul fiecărei părți a osului sânului sub piele. Trageți aripile înapoi și sub pui și legați picioarele împreună pentru a găti chiar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie și ungeți partea superioară și părțile laterale cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6
Prăjiți puiul la cuptor, ungându-l cu picături cel puțin o dată, până când sucurile curg limpede și osul piciorului se îndepărtează ușor de carne, aproximativ 1 oră 15 minute până la 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți puiul din cuptor și acoperiți cu folie. Lăsați să se odihnească pentru ca sucurile să se redistribuie, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Sculpta carnea de pui și locul pe platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista