Pui De Lămâie-Oregano
Puiul de lămâie-Oregano necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pulpe de pui, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Funcționează bine ca un fel principal la un preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Încercați Oregano-Pui De Lamaie, Pui lipicios de lămâie-oregano, și Piept De Pui Cu Lămâie-Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic pentru alimente (sau castron), combinați sucul de lămâie, uleiul, oregano, usturoiul și piperul.
Tăiați și aruncați excesul de grăsime din pulpele de pui. Clătiți puiul și puneți-l în pungă (sau castron). Sigilați și întoarceți punga pentru a amesteca puiul cu marinada (sau amestecați în castron și acoperiți etanș).
Lăsați să stea 10 până la 20 de minute, întorcându-se ocazional. Dacă faceți înainte, răciți puiul în marinadă până la 1 zi.
Ridicați puiul din marinată și așezați bucățile ușor depărtate pe un raft într - o tigaie de broiler de 10 x 15 inci; rezervați marinada.
Se fierbe la aproximativ 6 inci de căldură, întorcându-se după cum este necesar pentru a se rumeni uniform, până când carnea nu mai este roz la os (tăiată pentru a testa), 25 până la 30 de minute în total; până în ultimele 10 minute, ungeți ocazional cu marinada rezervată.
Se adaugă sare după gust.