Pui de lămâie la cuptor cu sos de ciuperci

Puiul de lămâie la cuptor cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 243 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, ciuperci, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui de lămâie la cuptor cu sos de ciuperci, Prosciutto & Fontina pui cu sos de ciuperci de lamaie, și Pui Prosciutto & Fontina cu un sos de cremă de ciuperci de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Așezați uleiul de măsline într-un vas de copt din sticlă de 8x8.
Așezați pieptul de pui în vas, acoperind fiecare parte cu ulei. Strângeți sucul de 1/2 lămâie peste tot. Feliați restul de lămâie și așezați o felie de lămâie deasupra fiecărei bucăți de pui.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute până se rumenesc.
Într-o tigaie mare, topiți 1/4 cană de unt sau margarină.
Adăugați ciupercile feliate. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile se rumenesc si le-au emanat sucurile, aproximativ 6 minute.
Se presară cu făina și se amestecă.
Adăugați bulionul de pui, amestecând pentru a face un sos gros mediu. Se lasă să se reducă, ajustându-se cu puțin mai mult bulion pentru a face un sos cremos.
Adăugați pătrunjel proaspăt în ultimul moment. Puneți sosul peste pieptul de pui la cuptor cu lămâie. Delicios!