Pui De Lămâie Italiană La Cuptor

Pui De Lămâie Italiană La Cuptor
Puiul de lămâie Italian la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 329 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pesmet panko, sare de usturoi, amestec de sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 268 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare includ Pui La Cuptor Italian, Pui La Cuptor Italian, și Piept De Pui La Cuptor Italian.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se amestecă untul, sucul de lămâie și jumătate din amestecul de pansament Italian într-un vas puțin adânc până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Se toarnă amestecul de pansament Italian rămas într-un alt castron puțin adânc și se adaugă pesmet, sare de usturoi și piper de lămâie; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Piper De LămâiePiper De Lămâie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Înmuiați puiul feliat în amestecul de unt și apăsați în amestecul de pesmet. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pesmet care nu s-a lipit să poată cădea. Aranjați puiul în foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Stropiți orice amestec de unt rămas peste puiul pane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PanePui Pane
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile sunt curate, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista