Pui De Lămâie Italiană La Cuptor
Puiul de lămâie Italian la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 329 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pesmet panko, sare de usturoi, amestec de sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 268 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare includ Pui La Cuptor Italian, Pui La Cuptor Italian, și Piept De Pui La Cuptor Italian.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Se amestecă untul, sucul de lămâie și jumătate din amestecul de pansament Italian într-un vas puțin adânc până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul de pansament Italian rămas într-un alt castron puțin adânc și se adaugă pesmet, sare de usturoi și piper de lămâie; se amestecă pentru a se combina.
Înmuiați puiul feliat în amestecul de unt și apăsați în amestecul de pesmet. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pesmet care nu s-a lipit să poată cădea. Aranjați puiul în foaia de copt pregătită.
Stropiți orice amestec de unt rămas peste puiul pane.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile sunt curate, 25 până la 30 de minute.