Pui de lămâie-ghimbir cu legume rădăcinoase prăjite

Puiul de lămâie-ghimbir cu legume rădăcinoase prăjite este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție conține 1104 calorii, 85g de proteine, și 82G de grăsime. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați găini prăjite, coajă de lămâie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Turmeric De Ghimbir Portocaliu, Pui Prăjit Cu Legume Rădăcinoase, și Pui prăjit cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mic. Clătiți puii în interior și în exterior; se usucă. Frecați amestecul de ulei în cavități și în afara găinilor. Legați picioarele împreună cu sfoară pentru a ține forma. Tuck sfaturi aripa sub.
Așezați puii pe raft într-o tigaie mare de prăjire. Prăjiți puii până când sucurile se limpezesc atunci când coapsa este străpunsă sau până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 180 km f, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Transferați puii pe platou.
Se toarnă sucurile de tigaie într-un castron mediu; scoateți grăsimea și aruncați-o.
Stropiți sucuri peste găini. Înconjoară puii cu legume rădăcinoase prăjite.
Presărați legumele cu pătrunjel.