Pui De Lămâie Fără Gluten
Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 92 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână porții de pui, suc de lămâie, zahăr demerara și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui De Lămâie Fără Gluten, Pui De Lămâie La Grătar Fără Gluten, și Pui Instant Cu Lămâie Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina într-o pungă mică de plastic. Tăiați porțiile de pui în bucăți de mușcătură și puneți-le în pungă cu făina. Agitați – l până când bucățile de pui sunt acoperite uniform, apoi ridicați-le-lăsând orice făină de rezervă în pungă (se va obișnui mai târziu).Pentru sos, amestecați coaja de lămâie, sucul de lămâie, zahărul și oțetul.
Se încălzește la putere maximă în cuptorul cu microunde sau într-o cratiță până când zahărul s-a dizolvat. Pune deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-un wok mare sau tigaie. Se prăjesc bucățile de pui până se rumenesc și se fierb.
Adăugați sosul de lămâie și orice făină rămasă și amestecați bine. Se lasă să gătească încă câteva minute.
Serviți imediat cu orez și legume aburite.