Pui de lămâie-cimbru cu salată de roșii de moștenire
Pui de lămâie-cimbru cu salată de roșii de moștenire este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Heirloom Tomato Galette cu miere + cimbru, Salată De Pui La Grătar Cu Lămâie-Cimbru, și Salată caldă de pui cu lămâie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți puiul într-un vas superficial. Încingeți coaja de la lămâie peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Tăiați lămâia în jumătate și strecurați peste suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Adăugați 3 linguri de ulei împreună cu cimbru și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Se amestecă totul împreună, astfel încât puiul să fie bine acoperit cu toate aromele. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau refrigerați până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Tăiați roșiile în bucăți de 1/2 inci și puneți-le într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați oțetul și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați, după gust, cu sare și piper, rupeți frunzele de busuioc și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Când sunteți gata să gătiți, scoateți puiul din marinată, răzuiți ierburile și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și puneți în ea un strat subțire de ulei de măsline. Gatiti puiul, lucrand in loturi, daca este necesar, pana cand se rumeneste si se fierbe, aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Pentru a servi, așezați 2 bucăți de pui pe o farfurie și puneți 1/4 din salata de roșii peste pui. Lingurați și unele sucuri de roșii. Repetați cu puiul și roșiile rămase și serviți.