Pui de lămâie-cimbru cu salată de roșii de moștenire
Pui de lămâie-cimbru cu salată de roșii de moștenire este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Heirloom Tomato Galette cu miere + cimbru, Salată De Pui La Grătar Cu Lămâie-Cimbru, și Salată caldă de pui cu lămâie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți puiul într-un vas superficial. Încingeți coaja de la lămâie peste pui.
Tăiați lămâia în jumătate și strecurați peste suc.
Adăugați 3 linguri de ulei împreună cu cimbru și usturoi.
Se amestecă totul împreună, astfel încât puiul să fie bine acoperit cu toate aromele. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau refrigerați până la 4 ore.
Tăiați roșiile în bucăți de 1/2 inci și puneți-le într-un bol.
Adăugați oțetul și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați, după gust, cu sare și piper, rupeți frunzele de busuioc și amestecați ușor pentru a combina.
Când sunteți gata să gătiți, scoateți puiul din marinată, răzuiți ierburile și condimentați cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și puneți în ea un strat subțire de ulei de măsline. Gatiti puiul, lucrand in loturi, daca este necesar, pana cand se rumeneste si se fierbe, aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l să se odihnească 5 minute.
Pentru a servi, așezați 2 bucăți de pui pe o farfurie și puneți 1/4 din salata de roșii peste pui. Lingurați și unele sucuri de roșii. Repetați cu puiul și roșiile rămase și serviți.