Pui De Lămâie-Chipotle Prăjiți La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puii de lămâie-Chipotle prăjiți la cuptor. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 97G de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1181 calorii. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați sosul adobo din cutie, oțet, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui Afumați Cu Lămâie-Chipotle, Relleno Chile prăjit la cuptor cu sos Chipotle Asado, și Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor Cu Sos De Iaurt Slab Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați ceapa dulce, următoarele 7 ingrediente și 3/4 linguriță. sare într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Puneți amestecul deoparte.
Îndepărtați excesul de piele din gâturile și cavitățile găinilor, dacă doriți. Începând de la cavități mari, slăbiți pielea de la sâni și picioare introducând degetele și împingând ușor între piele și carne. (Nu detașați complet pielea.)
Așezați puii într-o tigaie mare. Folosind un baster cu bulb, strângeți uniform amestecul de lămâie-chipotle în cavitățile de pui și sub piele pe sâni și picioare.
Presărați puii uniform cu restul de 1 1/4 linguriță. sare. Puneți aripile sub, dacă doriți. Poziționați centrul unei bucăți de 3 picioare de sfoară de bucătărie sub spatele unui pui lângă coadă. Înfășurați sfoară în jurul picioarelor și în jurul corpului de pui. Legați bine la gât. Repetați cu puii rămași.
Așezați puii, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie mare.
Coaceți la 350 timp de 2 ore până la 2 ore și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapse înregistrează 175, ungând ocazional după 1 oră. Scut cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Scoateți puii din cuptor; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 180 înainte de a tăia.