Pui de lemn BBQ afumat carne de vită piept

Pui de lemn BBQ afumat carne de vită piept
Lemn pui BBQ afumat carne de vită piept ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 719 calorii. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 15 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, ketchup, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 6 cesti Hickory chips
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
2
Preîncălziți fumătorul de cărbune timp de o jumătate de oră. Înmuiați chipsurile hickory timp de o jumătate de oră în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Scurgere.
4
Tăiați grăsimea pe piept la o grosime de 1/4 inci.
5
Presărați pieptul generos cu freca uscată. Înfășurați în plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
6
Scoateți pieptul din frigider cu 1 oră înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei. Mop întregul piept cu sos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Așezați grăsimea pieptului în sus într-un fumător la o temperatură preîncălzită de 200 până la 225 grade F.
8
Adăugați 3 mâini de chipsuri hickory pre-îmbibate la cărbunele preîncălzite (ar trebui să fie în stadiul gri). După 3 ore, adăugați încă 3 mâini de chipsuri și mop cu sos de mop pe bază de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
9
După încă 2 ore, așezați pieptul pe 2 bucăți de folie grea și turnați 1/4 cană de sos de mop pe bază de bere deasupra pieptului și sigilați bine. Continuați să gătiți în fumător încă 2 până la 4 ore sau până când temperatura internă atinge 185 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Scoateți pieptul din folie și lăsați să stea 15 minute. Feliați pieptul împotriva bobului în grosime de 1/4 inci. Top cu sos BBQ piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Într-o cratiță medie spre mare, sotează ceapa în unt la foc mediu până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Adăugați ingredientele rămase. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 20 de minute.

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)4kilogramepiept de vită, clasa de alegerepiept de vită, clasa de alegere340Nuci de orice fel (tocate)1/2 kilogram de eglefin tocat1/2 kilogram de eglefin tocat2(iarnă)2 masline umplute cu piment2 masline umplute cu piment2(poate fi sau trece)1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri3 linguri muraturi de marar tocate marunt3 linguri muraturi de marar tocate marunt1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)muștar uscatmuștar uscat11 kilogram de dovlecel,brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată0(poate fi sau trece)Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire11 kilogram de dovlecel,piper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier2(poate fi sau trece)Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1(poate fi sau trece)cervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscatcervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCereale Crispix, zdrobiteCereale Crispix, zdrobite3(iarnă)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată3(iarnă)sirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocata maruntceapa tocata marunt1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Grătar uscat frecaGrătar uscat freca12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăTăiați pulberea de porc a lui Tabb sau frecați-vă BBQ-ul preferatTăiați pulberea de porc a lui Tabb sau frecați-vă BBQ-ul preferat0(poate fi sau trece)brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet alboțet alb2(iarnă)Sos WorcestershireSos Worcestershire3(iarnă)Sos WorcestershireSos Worcestershire2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimuștar galbenmuștar galben

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Luke Syrah. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Luca Syrah
Luca Syrah
Luke Syrah este un roșu plin de corp, plin de culoare profundă, concentrare de arome și eleganță de catifea. Vinul se deschide bogat și îndrăzneț, sugerând piper, lemn dulce, ciocolată neagră și condimente urmate de mure, afine și fructe confiate. Un finisaj lung evidențiază maturitatea și complexitatea vinului.
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista